tag:blogger.com,1999:blog-3615769683354023905.post7237853445807528990..comments2023-12-01T17:40:49.549+01:00Comments on QuchniaWege: Lukrowane dyniaczkiKoralinahttp://www.blogger.com/profile/04156593606181774558noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3615769683354023905.post-39984721275327600412014-12-05T16:41:09.088+01:002014-12-05T16:41:09.088+01:00Prawda, przy suchym miąższu trzeba go podlać sokie...Prawda, przy suchym miąższu trzeba go podlać sokiem lub mlekiem, dzięki za uwagę!Koralinahttps://www.blogger.com/profile/04156593606181774558noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3615769683354023905.post-8405023381825919272014-12-05T01:00:09.960+01:002014-12-05T01:00:09.960+01:00Nurtuje mnie, czy to puree z dyni ma być takie suc...Nurtuje mnie, czy to puree z dyni ma być takie suche jak z pieczonej dyni, czy raczej wilgotne - jak z dyni gotowanej na parze np? Bo to pieczone z hokkaido to naprawdę jest bardzo suche, przynajmniej moje takie jest:-) A to przecież ma wpływ na konsystencję ciasta, prawda?hajduczekhttps://www.blogger.com/profile/13663202112408886539noreply@blogger.com