Strony

niedziela, 9 listopada 2014

Pasta jajeczna z awokao

Dodatki do kanapek to jeden z problemów osób, które rezygnują z jedzenia mięsa. Szczególnie w okresie jesienno-zimowym jest problem, bo ani świeżego pomidorka, ani sałaty czy rzodkiewki. Ileż można jeść kanapek z serem czy z dżemem? Chciałoby się czegoś innego. Jeśli też macie takie odczucie (nie tylko wegusie...) to po pierwsze zapraszam do zakładki w której zebrałam najciekawsze przepisy na pasty kanapkowe - TUTAJ KLIKAMY, a po drugie polecam wypróbować bardzo prostą w przygotowaniu pastę jajeczną z awokado. 

Składniki

2 jajka ugotowane na miękko
awokado
2 łyżki startego sera np. cheddar 
2 łyżki zmielonego siemienia lnianego
pieprz do smaku

Miksujemy wszystkie składniki i smarujemy kanapki :)

1 komentarz: