wtorek, 16 grudnia 2014

Jadłospis 16.12.2014


Śniadanie i II śniadanie - 3 kromki żytnio-pszennego chleba (1 z pasztetem wegańskim pieczarkowym z UK, prezent z akcji Vegan Swap; 1 z twarożkiem Grani szczypiorek+ogórek; 1 z margaryną Finuu i żółtym serem - wszystkie z avocado), piernik norymberski na opłatku, 3 morele suszone, czekoladka 70% kakao


Obiad - zupa warzywna (kapusta włoska, marchewki, pietruszki, seler, por) z kaszą jaglaną i tortellini ze szpinakiem z Lidla



Kolacja - kasza jaglana ugotowana na mleku ryżowym z makiem i otrębami owsianymi wraz z 2 startymi jabłkami /kasza została mi z wczorajszego śniadania, bo ugotowałam od razu więcej/ + sok jabłkowo-gruszkowy z soczkiem z trawy pszenicznej

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...