Śniadanie - kasza jaglana ugotowana na mleku ryżowym z dodatkiem maku i otrębów owsianych, na talerzu polana musem jabłko+mango, obłożona bananem i kilkoma orzechami laskowymi + 2 miękkie pierniczki pełnoziarniste oraz 2 podpłomyki Kupiec z kremem mlecznym z kokosem z Lidla obsypane siemieniem lnianym
II śniadanie - 2 kromki żytnio-pszennego pełnoziarnistego chleba (z tych ciężkich, sprzedawanych po kilka kromek w opakowaniu - ten jest z Lidla) posmarowane pasztetem warzywnym z cieciorką Primavika oraz avocado
Przekąska - jabłko
Obiad - kasza gryczana niepalona z sosem z boczniaków i brokułów (sos to jogurt z odrobiną mąki do zagęszczenia) oraz buraczki ze słoiczka roboty Mamy, wszystko obsypane zmielonym siemieniem lnianym
Podwieczorek - 2 miękkie pierniczki, kilka moreli suszonych, 3 Kasztanki, 3 i 1/2 podpłomyków firmy Kupiec, pół małego jogurtu naturalnego wymieszanego z musem jabłko+mango, banan
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz