środa, 30 stycznia 2013

Dzienne menu, fotomenu (29.01.)

Mam ferie, wstaję więc później niż zwykle w związku z tym przesuwają mi się godziny posiłków i nie mieszczę 4 sporych posiłków, jest zatem zmiana i jem 3 duże posiłki i przekąskę w postaci warzyw lub owoców cytrusowych. 

Śniadanie /ok. 8.30/
kokosowy ryż (ryż sushi Sonko, sezam Sante, wiórki kokosowe z Lidla - ugotowane na wodzie, do miękkości ryżu z odrobiną stevii, w miseczce polane syropem żurawinowym)


Zapychacz /ok. 10.00/
Duża kawa inka korzenna z mleczkiem zagęszczonym 2%

Przekąska /ok.11.00/
dwie długie marchewki

Obiad /ok. 13.00/
ziemniaki potłuczone z kiełkami rzodkiewki, uparowany brokuł, 2 pomidorki koktajlowe oraz 3 kotlety pieczarkowe (klik po przepis)

Podczas ćwiczeń na siłowni /od 14.30-15.30/
pół litra napoju aloe vera king (klik po recenzje)

Po ćwiczeniach /ok. 16.15/
kawałek sernika śniadaniowego (klik po przepis) - tym razem robiłam bez galaretki, za to dodałam do części masy kakao

Do pochrupania /ok.18.00/
jedna marchewka
 w między czasie popijana mineralna...aczkolwiek mało..za mało!

6 komentarzy:

  1. obydwie chrupiemy marcheweczki :D
    a pomidorki faszerowane super smakują,
    podobnie jak paprykę można je faszerować tym na co mamy ochotę:)))

    OdpowiedzUsuń
  2. ojej! korzenna inka:D pychotka

    OdpowiedzUsuń
  3. jak zrobiłaś kotleciki pieczrkowe proszę o przepis na matlusia1@tlen.pl :)) pliska- obserwuje:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. jest podlinkowane :) klik po przepis i masz kotlety pieczarkowe na tacy :)

      Usuń
  4. jadłospis samo zdrowie i to takie pyszne dania ;) ten serniczek <3

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...